Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Bioethanol Burners Designer Range Renovator Range

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ
BURNERS

ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ
DESIGNER RANGE

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
RENOVATOR RANGE

Grate Range - Inserts Outdoor Range Accessories

ΕΝΘΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
GRATE RANGE - INSERTS

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
OUTDOOR RANGE

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ
ACCESSORIES

  Bioethanol Προσοχή στις απομιμήσεις.
 
ΚΑΥΣΙΜΑ - ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ
FUELS - BIOETHANOL
 

"ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ".


"ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το οικολογικό τζάκι με βιοαιθανόλη που θα αγοράσατε να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά όπως: ISO 9001, SITAC, CE & TUV", ώστε να διασφαλίζετε η λειτουργία του αλλά και η ασφάλεια που παρέχει.

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα αμφιβόλου κατασκευής, τεχνικής και προέλευσης, χωρίς καμία πιστοποίηση".ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ (BIOETHANOL): Η βιοαιθανόλη είναι ένα οικολογικό καύσιμο που παράγεται από προϊόντα γεωργικής καλλιέργειας, πρόκειται για μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας με πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση και ελάχιστο ποσοστό CO2 κατά την καύση.

Η βιοαιθανόλη παράγεται κυρίως από την αλκοολική ζύμωση της ζάχαρης. Μπορεί επίσης να συντεθεί βιομηχανικά από την χημική αντίδραση του αιθυλενίου με ατμό.

Οι κύριες πηγές ζάχαρης που απαιτούνται για την παραγωγή αιθανόλης προέρχονται από ενεργειακές καλλιέργειες, δηλαδη από καλλιέργειες που αναπτύσσονται ειδικά για ενεργειακούς σκοπούς. Οι καλλιέργειες αυτές μπορεί να είναι το σόργο, τα τεύτλα, το καλαμπόκι, το σιτάρι, το κριθάρι, τα άχυρα, το ξύλο ιτιάς και άλλων δέντρων, το πριονίδι, ο μίσχανθος, η αγριαγκινάρα, τα σταφύλια και άλλες. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σχετικά με την αξιοποίηση των δημοτικών στερεών αποβλήτων για την παραγωγή βιοαιθανόλης.

Η αιθανόλη ή αιθυλική αλκοόλη (C2H5OH) είναι ένα άχρωμο διαυγές υγρό. Είναι βιοαποικοδομήσιμη, χαμηλής τοξικότητας και προκαλεί πολύ μικρή περιβαλλοντική μόλυνση αν χυθεί στο περιβάλλον. Κατά την τέλεια καύση της παράγεται διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Είναι διαθέσιμο από εμάς σε συσκευασία των 4 ή 5 Lt. Επίσης μπορείτε να την προμηθευτείτε και από τεχνικά πολυκαταστήματα  ή να την παραγγείλετε online.


CO2 Cyrcle
ΚΑΥΣΙΜΟ:
  Το καύσιμο των οικολογικών τζακιών είναι μετουσιωμένη βιοαιθανόλη 96.5%.
Retro ecosmartfire fireplace

Οικολογία | Καινοτομία | Design | Θέρμανση

Η ecosmartfire και η decoflame δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευής εστιών και οικολογικών τζακιών. Οι εστίες χρησιμοποιούν ως καύσιμα, μετουσιωμένη βίοαιθανόλη, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον. Επενδύοντας σε έρευνα και ανάπτυξη (R&D), σχεδιάζουν προϊόντα που καλύπτουν τις πιό απαιτητικές εφαρμογές διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Οι εστίες κατασκευάζονται στην Αυστραλία και στην Δανία αντίστοιχα, ακολουθώντας διαδικασίες πιστοποιημένες με ISO 9001, SITAC & TUV, χρησιμοποιώντας κορυφαία σε ποιότητα υλικά και παρέχουν παγκόσμια ασφάλεια καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής.Οι εστίες:

 • Είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
 • Δεν παράγουν καπνό και κατάλοιπα κατά την καύση.(Πιστοποίηση SITAC)
 • Είναι απλές στην χρήση.(Δυνατότητα ελέγχου της έντασης της φλόγας)
 • Δεν χρειάζονται εγκατάσταση τροφοδοσίας καυσίμου.
 • Δεν χρειάζονται καμινάδα.
 • Οι μόνες με πιστοποιημένη απόδοση Θερμαντικής ικανότητας προσφέροντας μια αποτελεσματική και οικονομική λύση θέρμανσης.

Οι εστίες παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση και παγκόσμια ασφάλεια καλής λειτουργίας εφ'όρου ζωής


ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Τα περιβαλλοντικά οφέλη δεν περιορίζονται στην εξοικονόμηση δασικού πλούτου που μεταφράζεται σε κοπή δένδρων που απαιτούνται για την καύση των παλιών συμβατικών τζακιών .Αντίθετα τα οφέλη αυτά επικεντρώνονται:

 •   στη θετική συνεισφορά σχετικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
 •   στη θετική συνεισφορά σχετικά με την όξινη βροχή.
 •   στην προστασία έναντι της διάβρωσης του εδάφους.
 •   στη διαχείριση νερού.
 •   στις χαμηλές εισροές σε λιπάσματα.
 •   στη μείωση της χρήσης φυτοφαρμάκων και η εκμετάλλευση εδαφών χαμηλής γονιμότητας.


Ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τα κοινωνικά & οικονομικά οφέλη αφού με την προσφορά εναλλακτικών καλλιεργητικών λύσεων , ενδυναμώνουμε την γεωργία και το αγροτικό εισόδημα.


Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

  ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.
  Αφού τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση της επιλογής σας στην κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο, γεμίζετε τον καυστήρα με το δοχείο που περιέχει την βιοαιθανόλη (σε υγρή μορφή) και το ανάβετε. Υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης της εντάσεως της φωτιάς και σβήσιμο αυτής οπότε εσείς επιθυμείτε.
  Η φλόγα , δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, διαρκεί έως και 16 ώρες παρέχοντας θέρμανση σε χώρο από 25 έως 80 τ.μ. χωρίς στάχτες, καπνούς και επιβλαβείς για την υγεία και το περιβάλλον επιπτώσεις.

ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΕΡΗ.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εστίες μας είναι απόλυτα ασφαλείς και πιστοποιημένες. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα.

"ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το οικολογικό τζάκι με βιοαιθανόλη που θα αγοράσατε να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά όπως: ISO 9001, SITAC, CE & TUV", ώστε να διασφαλίζετε η λειτουργία του αλλά και η ασφάλεια που παρέχει.

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα αμφιβόλου κατασκευής, τεχνικής και προέλευσης, χωρίς καμία πιστοποίηση".

Εταιρίες

FABRILOR CHEMINEES
EDILKAMIN
CHEMINEES PHILIPPE
ARTE FIREPLACES
Horus Bio
THERMOROSSI
THERMOCAL
PYRAMIS
ATMOS
HITACHI
INVENTOR
GREE
Προσφορές
Σήμερα:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Επικοινωνία
Καθ. Αρ. Σιδέρη 37
Κέρκυρα, 49100
Email: info@oikofire.gr

Phone: (+30) 26610 22424
Fax: (+30) 26610 22424