Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerOIKOFIRE

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΠ/ΣΙΑ ΝΕΡΟΥ


ΟΙΚΟλογία – ΟΙΚΟνομία – OIKOfireΗ εταιρία μας πρώτη, από το 1991, στην Κέρκυρα και με σταθερά ανοδική πορεία, έχει συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους οίκους Ενεργειακών Τζακιών στην Ευρώπη καθώς επίσης και όλων εκείνων των συσκευών παραγωγής εναλλακτικής και οικολογικής θέρμανσης με ξύλα, pellet ή και ηλεκτρισμό. Η εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την θέρμανση με εναλλακτικές και οικολογικές πηγές και μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για σας ώστε να απαλλαγείτε από την ανάγκη προμήθειας του πετρελαίου αλλά και να μεταβείτε σωστά και ενημερωμένα σε σύγχρονες και εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, προστατεύοντας όχι μόνο την τσέπη σας από περιττά έξοδα αλλά και το περιβάλλον από τη μόλυνση.

Θερμοδυναμικές - Αερόθερμες Ενεργειακές Εστίες & Εστίες Καλοριφέρ μεγαλύτερων οίκων στην Ευρώπη: Fabrilor FONDERIE DU DER, CHEMINEES PHILLIPE, EDILKAMIN κ.α. Ενεργειακά τζάκια που μπορούν να ζεστάνουν από 50-250μ2 κατοικίες με καύσιμη ύλη το ξύλο ή το pellet. Επώνυμα, ποιοτικά και πιστοποιημένα ενεργειακά τζάκια συνοδευόμενα από εργοστασιακή εγγύηση αλλά και την δική μας γνώση και εμπειρία για την σωστή επιλογή, μελέτη και εγκατάσταση τους. Αέρας ή Νερό; Όποια και αν είναι η επιλογή, μία είναι η λύση… OIKOFIRE.

Από το 2008 συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους και παρουσιάζουμε για πρώτη φορά την μεγαλύτερη γκάμα συσκευών Εναλλακτικής & Οικολογικής θέρμανσης με Στερεά Βιοκαύσιμα. Αερόθερμες Θερμάστρες & Θερμάστρες Λέβητες Pellet, Κεντρικοί Λέβητες Βιομάζας, Λέβητες Ξύλου. Συσκευές που μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τους συμβατικούς λέβητες αερίου ή πετρελαίου με τους ίδιους αυτοματισμούς αλλά χωρίς την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Στις αρχές του 2010 ξεκινάει μια νέα συνεργασία και γινόμαστε αντιπρόσωποι των σύγχρονων, πρωτοποριακών και οικολογικών τζακιών και εστιών με βιοαιθανόλη των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης  που δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευής εστιών που χρησιμοποιούν ως καύσιμο μετουσιωμένη βιοαιθανόλη, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον. Επενδύουν σε έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιάζουν προϊόντα που καλύπτουν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Οι εστίες κατασκευάζονται στην Ευρώπη, ακολουθώντας διαδικασίες πιστοποιημένες με ISO 9001, SITAC & TUV, χρησιμοποιώντας κορυφαία σε ποιότητα υλικά και παρέχουν παγκόσμια ασφάλεια καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής.

Η OIKOFIRE διαθέτει μια ποικιλία άνω των 350 διαφορετικών μοντέλων καύσης Στερεών Βιοκαυσίμων (καυσόξυλα, pellet, υπολείμματα ελαιουργείου κ.α.), για κάθε γούστο, κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα και την σύγχρονη τεχνολογία. Προϊόντα που διακρίνονται για την οικονομία, την ασφάλεια, την υψηλή απόδοση, την αξιοπιστία και τα οποία, έχουν δώσει λύσεις σε πολλά νοικοκυριά, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Παράλληλα, διαθέτει και ειδικευμένους τεχνίτες για εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και συσκευών καύσης Στερεών Βιοκαυσίμων αλλά και για την διακόσμηση τζακιών, με υλικά πάσης φύσεως, όπως πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη κλπ, σε σχέδια και στυλ του δικού σας γούστου.
Προμηθεύει επίσης, έτοιμες διακοσμήσεις των γνωστών Γαλλικών οίκων CHEMINEES PHILIPPE, και Fabrilor σε ποικιλία σχεδίων και υλικών και του Ιταλικού οίκου EDILKAMIN σε πρωτοποριακά σχέδια που εντυπωσιάζουν.

Επίσης στην OIKOFIRE μπορείτε να βρείτε συσκευές οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού ψύξης-θέρμανσης των μεγαλύτερων εργοστασίων. Κλιματιστικά τοίχου, οροφής, κασέτες, καναλάτα, ντουλάπες και όλα εκείνα που χρειάζονται για οποιαδήποτε εφαρμογή στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αντλίες θερμότητας – Heat pumps: Η πιο σύγχρονη, αποδοτική και εύκολη μέθοδος θέρμανσης είναι διαθέσιμη μέσα από τις πιο μεγάλες και αποδοτικές εταιρίες του χώρου. Οποιαδήποτε εγκατάσταση καλοριφέρ, Fan Coil , ενδοδαπέδια κ.α. μπορεί σήμερα να χρησιμοποιήσει μία αντλία θερμότητας μέσης ή υψηλής θερμοκρασίας, και να εξοικονομήσει άμεσα έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης και Ζεστού Νερού Χρήσης.

Ήλιος… Ηλιακά… Ηλιακοί Θερμοσίφωνες… Τίποτα πιο φθηνό από το δωρεάν. Ο  Ήλιος στην Ελλάδα μας δίνει απλόχερα την ενέργεια του και χωρίς καμία χρέωση. Εσείς δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, ένα ηλιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας  ΖΝΧ ή ακόμα και ένα ηλιακό σύστημα υποβοήθησης της θέρμανσης ώστε να απαλλάσσεται δωρεάν ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Οποιαδήποτε και αν είναι η σκέψη σας, οποιαδήποτε και αν είναι η εφαρμογή που θέλετε να πραγματοποιήσετε, για οποιαδήποτε κατασκευή έχουμε την εμπειρία, την γνώση και τα συνεργεία για σας την πραγματοποιήσουμε. Εσείς απλά επικοινωνήστε…

OIKOFIRE… Όλη η γνώση και η εμπειρία από το 1991, στη διάθεση σας.


H OIKOFIRE έχει τις λύσεις, εσείς θα συνεχίσετε με το πετρέλαιο;
Η OIKOFIRE αντιπροσωπεύει & διανέμει στην Κέρκυρα αλλά & σε όλη την Ελλάδα τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη όπως:

Fabrilor (Γαλλία) - EDILKAMIN (Ιταλία) - CHEMINEES PHILIPPE (Γαλλία) - Horus (Ιταλία) - THERMOROSSI (Ιταλία) - THERMOECO (Ελλάδα) - PYRAMIS (Ελλάδα) - ATMOS (Τσεχία) κ.α.

“Επικοινωνήστε μαζί μας για να σηζητήσουμε αυτό που σας ενδιαφέρει και να καταλήξουμε σε αυτό που πραγματικά σας χρειάζεται, σε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.”

OIKOFIRE
Χονδρογιάννης Στ. Αντώνιος & ΣΙΑ Ε.Ε.
Καθ. Αρ. Σιδέρη 47 - 49
Κέρκυρα, 49100

Τηλ: (+30) 26610 22424 & 22323
e-mail: info@oikofire.gr
Υπεύθυνος Καταστήματος:
Αντώνης Στ. Χονδρογιάννης
Πτυχ. Διακοσμητής ΤΕΙ Αθήνας

e-mail: ac@oikofire.gr