Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fabrilor Foyers & Poeles

Fabrilor: Γιατί να επιλέξετε μια εστία Fabrilor; Μια πλήρης συλλογή! Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, το χυτήριο du Der προσφέρει μια συλλογή με περισσότερες από 50 ενεργειακές εστίες οι οποίες φρόντισε να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις σας και να σας βοηθήσει με το έργο σας ή την ανακαίνιση του τζακιού σας.

Οικονομία: Οι εστίες Fablirol προσφέρουν μια λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα την διαρκώς αυξανόμενη τιμή της βενζίνης και όλα τα ορυκτά καύσιμα. Οι εστίες Fablirol προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική θερμική απόδοση 80%, ως εκ τούτου, μειώνουν το κόστος της θέρμανσης.

Οικολογία: Οι εστίες Fablirol εγγράφονται στην πολιτική της αειφόρου ανάπτυξης, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν το ξύλο ως καύσιμο. Μέσω του σχεδιασμού υψηλής απόδοσης το καμένο ξύλο απελευθερώνει μόνο ένα πολύ χαμηλό ποσοστό CO2 στην ατμόσφαιρα.

Ασφάλεια: Δοκιμές των εστίων Fablirol λαμβάνει χώρα σε μια εξουσιοδοτημένο και ανεξάρτητο εργαστήριο. Όλες οι εστίες Fabrilor είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές των προτύπων EN 13 229 (και 303-5), εξασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια και αξιοπιστία.

5 χρόνια εγγύηση.

Cheminees Philippe

Edilkamin: Η Edilkamin iδρύθηκε το 1963 και αναπτύχθηκε για να γίνει από τις σημαντικότερες εταιρίες του τομέα.

Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού, έξι παραγωγικές μονάδες σε Ιταλία και εξωτερκό, πολυάριθμες θυγατρικές επιχειρήσεις, έκαναν την επιχείρηση να χαίρει μεγάλης εκτίμησης  από τους πιο απαιτητικούς πελάτες για τα προϊόντα της.

Ανέκαθεν προσανατολισμένη στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος, η Edilkamin δημιούργησε στην εσωτερική της δομή, με τη συνδρομή του τμήματος Ενέργειας του Πολυτεχνείου του Τορίνου, μια υπερσύγχρονη αίθουσα δοκιμών. Στολίδι της αίθουσας δοκιμών είναι ο αναλυτής Siemens με τα τμήματα Ultramat 6 και Oximat 6.

Ένα εξειδικευμένο τμήμα προσομοιώνει και ελέγχει σύνθετα ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης.

Στην εταιρία οργανώνονται από τους μηχανικούς της Edilkamin, εκπαιδευτικά σεμινάρια και τεχνική κατάρτιση για τα προϊόντα, στους πωλητές, στους εγκαταστάτες και τα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης.

Η σχολαστικότητα στην ποιότητα των προϊόντων δίνει στην Edilkamin τη δυνατότητα να εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια και να διαθέτει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις

Cheminees Philippe

Cheminees Philippe: Τα τζάκια PHILIPPE, ευρωπαϊκός ηγέτης στην αγορά της, σας προσφέρει τζάκια των οποίων οι ιδιότητες είναι καλά εδραιωμένη. Με την άφιξη των κουζίνες και μπάνια, το PHILIPPE Τζάκια συνέχισε να επενδύει στην εσωτερική σας ευεξία. Σας προσφέρουμε σήμερα για να ανακαλύψει το φάσμα των PHILIPPE DESIGN σόμπες.

Υπάρχουν περισσότερα από 200 μοντέλα, αισθητική, σύγχρονο και αποτελεσματικό, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε σε αυτόν τον κατάλογο. Προσεκτικά κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, τις ποιότητες της κατασκευής και της λειτουργίας αυτών των θερμαστρών θα είναι οι συνεργοί του εσωτερικού σας για χρόνια.

Η θερμότητα που dispenseront καθημερινά υπενθυμίσω σε όλους ότι πραγματικά σημαίνει "τη ζεστασιά ενός σπιτιού."

Arte Fireplaces

Arte Fireplaces: Ο Ιωάννης Καρνούτσος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τομέα της θέρμανσης πριν από 50 χρόνια, βάζοντας την «σπίθα» για μία άκρως επιτυχημένη συνέχεια. Διαγράφοντας μία σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία, σήμερα η εταιρία Γ. Καρνούτσος και ΣΙΑ Ο.Ε. με τη διακριτική επωνυμία ARTE, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στο χώρο της «έξυπνης» ενεργειακής θέρμανσης, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χάρη στο μεράκι, την πολυετή εμπειρία και την κορυφαία τεχνογνωσία των ανθρώπων που την απαρτίζουν, είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο ασφαλείς λύσεις ποιοτικής καύσης, με μέγιστη απόδοση και ουσιαστική μείωση των δαπανών θέρμανσης. Παράλληλα αφήνει το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα, επενδύοντας για το περιβάλλον και εφαρμόζοντας εξαιρετικά αυστηρή πολιτική για τη προστασία του.

Η ARTE επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων της και σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων από:

  •  Ενεργειακά τζάκια, υψηλής αισθητικής και απόδοσης, με τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας
  •  Ενεργειακές σόμπες ξύλου που διακρίνονται για την ποιοτική τους υπεροχή και την υψηλή τους απόδοση
Horus Bio

HORUS: Horus έχει ως στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της δημιουργίας πρωτότυπων και των εναλλακτικών αλλά απόλυτα προσαρμόσιμο σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Εναρμονίζοντας τις αυστηρές βιομηχανικές δεξιότητες και την εξέλιξη των ανθρώπινων αναγκών (σχεδιασμό, τη λειτουργία, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία), Horus χειρίζεται τη φωτιά, το νερό και χάλυβα για την εξασφάλιση ουσιαστικής σημασίας σχήματα όσον αφορά την ισορροπία μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντος που τους περιβάλλει.

THERMOROSSI

THERMOROSSI: Καινοτόμες τεχνολογίες στην παραγωγή ξύλου και pellet συσκευές θέρμανσης καύσης. Ιδρύθηκε σε μια επαρχία φημίζεται για την κατεργασία μετάλλων παραδόσεις, και ανοικτή σε μοντέρνα τεχνολογία , η Thermorossi έχει συνεργαστεί με επιτυχία στον τομέα της θέρμανσης για 40 χρόνια και είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες και προηγμένες ευρωπαϊκές εταιρείες στην παραγωγή σόμπες, κεντρική κουζίνες θέρμανση και λέβητες. Κάθε στάδιο της επεξεργασίας, από την κοπή με λέιζερ, κάμψη, συγκόλληση του συγκροτήματος, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Η Thermorossi χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και όλα τα προϊόντα που συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

THERMOECO

THERMOECO/THERMOECO: Η THERMOECO είναι μια εταιρία η οποία έχει σαν όραμα την εξοικονόμηση της ηλιακής ενέργειας. Πίστεψε από την αρχή στη δυνατότητα της χώρας μας στην ηλιακή ενέργεια και γι'αυτό το λόγο μετά τους κλασσικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες με μπόιλερ επικάλυψης εμαγιέ και τους ηλιακούς συλλέκτες με επιλεκτική επιφάνεια τιτανίου, έφερε στην χώρα μας έναν νέο τύπο ανοξείδωτου ηλιακού θερμοσίφωνα με συλλέκτη από λάμπες κενού που σκοπέυουν στη καλύτερη εκμετάλευση των ηλιακών ακτινών.

Έκτοτε κατέχει μία θέση στην Ελληνική αγορά με την αναμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει.

Μετά τους κλασσικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες με μπόιλερ επικάλυψης εμαγιέ και τους ηλιακούς συλλέκτες με επιλεκτική επιφάνεια τιτανίου, η THERMOECO διαθέτει πια στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά τους νέους ηλιακούς θερμοσίφωνες με μπόιλερ ανοξείδωτο τύπου 316 L και συλλέκτες με λάμπες κενού τύπου VACUUM.

Η νέα αυτή προσπάθεια ήδη έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καταγράφοντας απίστευτα ανοδική πορεία στις πωλήσεις της και προσελκύοντας συνέχεια νέους συνεργάτες.

Η THERMOECO θα συνεχίσει πάντα να προσπαθεί για την βελτίωση των προϊόντων που διαθέτει κρατώντας ψηλά το όνομά της που την καθιέρωσε από το ξεκίνημα της στην ελίτ των εταιρειών που ασχολούνται με τους ποιοτικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

PYRAMIS

PYRAMIS: Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται το υψηλού επιπέδου σε μηχανολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς εργοστάσιο παραγωγής, οι αποθήκες και τα γραφεία Διοίκησης.

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1,500,000 τεμαχίων ετησίως, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της συνολικής παραγωγής της

Βασιζόμενη στο όραμα και την πολυετή της εμπειρία, η Pyramis πρόσθεσε στην παραγωγική της δυναμική, ένα νέο εργοστάσιο γρανιτένιων νεροχυτών. Η νέα μονάδα παραγωγής βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, με το αρχικό ύψος της επένδυσης να ξεπερνάει  το 1.000.000€ και την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα της να υπερβαίνει τους 40.000 γρανιτένιους νεροχύτες. 

Συνδυάζοντας  υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονα μέσα παραγωγής, η Pyramis εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με μία διευρυμένη γκάμα από γρανιτένιους νεροχύτες.Αποστολή της εταιρείας είναι να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, λειτουργικό σχεδιασμό, προστιθέμενη αξία και υπηρεσίες που προσφέρονται από μια εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο, δείχνοντας σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι το πάθος της για την τελειότητα. Η επιμονή της και η αισιοδοξία της, ακόμα κι όταν οι συνθήκες της αγοράς φαίνεται να μην είναι ευνοϊκές. Η αφοσίωσή της στις αξίες και τους στόχους της. Η ανάγκη να ξεπερνάει κάθε μέρα, τα όριά της. Η αγάπη για το αντικείμενό της, αλλά και ο σεβασμός της στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους ανθρώπους της. Ότι κάνει έχει αφετηρία την πίστη ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!

ATMOS

ATMOS: Η Atmos παράγει Λέβητες Ξύλου Αεριοποίησης στο φάσμα ισχύος 15 έως 150 kW, με ξύλο και κάρβουνο λέβητες σε εύρος 18 έως 48 kW, μαύρο άνθρακα λέβητες 26 kW, λέβητες pellet από 4,5 έως 80 kW και σε συνδυασμό λέβητες ξύλου, pellet, φυσικό αέριο και επιπλέον φως μαζούτ (LFOs) με εξόδους 15-35 kW. Τα προϊόντα που έχουν αποκτήσει ένα εκτεταμένο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους θέρμανση με ξύλο, καθώς και από τις επιχειρήσεις εγκατάστασης θερμότητας για άριστη λειτουργία, την ποιότητα, και, τέλος, ένα πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι να είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές των λεβήτων για τον άνθρακα και το ξύλο στην Ευρώπη. Για να είναι μια εταιρεία που νοιάζεται για την παράδοση, εμπειρία και το εμπορικό σήμα της ATMOS

"Είμαστε πάντα προσπαθούν να είναι στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, και οι τιμές θεωρούνται ως μη βάναυσες. Έτσι, την ανάπτυξη του προϊόντος είναι πολύ δραστήρια και τον έλεγχο της ποιότητας είναι πολύ αυστηρή. Με τον τρόπο αυτό, περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε οικολογική, φτηνή και άνετη θέρμανση".