Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ενεργειακές Εστίες Τζακιών των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής ενεργειακών τζακιών. Μαντεμένιες Θερμοδυναμικές ή Ατσάλινες Αερόθερμες Ενεργειακές Εστίες. Δυνατότητα διανομής του ζεστού αέρα σε όλο το σπίτι μέσω σωληνώσεων. Εστίες με πιστοποιητικό Flamme Verte και όλες με διαπίστευση CE. Ενεργειακές Εστίες Καλοριφέρ, Μαντεμένιες Εστίες Αερίου. Ενεργειακά Τζάκια - Λέβητες με καύση Pellet και Ηλεκτρονική Διαχείριση Λειτουργίας και αυτόματο άναμμα.

Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

  Ενεργειακές Εστίες των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, κατασκευασμένες εξολοκλήρου από χυτοπρεσαριστό μαντέμι. Μεγάλες αποδόσεις, με φυσική ροή και δυνατότητα διανομής του ζεστού αέρα σε όλο το σπίτι.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

  Ατσάλινες, Αερόθερμες, Ενεργειακές Εστίες Τζακιών, από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια κατασκευής Ενεργειακών Τζακιών στην Ευρώπη. Εστίες Monoblock με βεντιλατέρ προώθησης αέρα και ηλεκτρονική διαχείριση της θερμότητας. Μοντέρνες μεγάλες Ενεργειακές Εστίες οι οποίες μπορούν να δεχτούν τις σύγχρονες και πρωτοποριακές επενδύσεις.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΛΕΒΗΤΕΣ

  Ενεργειακές Εστίες Καλοριφέρ με αποκλειστική χρήση ως Κεντρική Θέρμανση. Ενεργειακές Εστίες με χιτώνια στα οποία κυκλοφορεί νερό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μα την βοήθεια κυκλοφορητών για την κεντρική θέρμανση ή και για την θέρμανση νερού χρήσης.

  Ενεργειακές Εστίες Καλοριφέρ των μεγαλύτερων Οίκων. Εστίες με ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας και καύσης.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

  Ενεργειακές Εστίες Αερίου που λειτουργούν με φυσικό αέριο, βουτάνιο, προπάνιο, γκάζι από μπουκάλα ή δεξαμενή. Μεγάλη ευκολία στην χρήση, αυτόματο άναμμα, καθαριότητα, ασφάλεια, καμία σχεδόν συντήρηση. Πραγματική φλόγα με κεραμικά ξύλα. Μικρή έξοδος καπνοδόχου.

  Μαντεμένιες Ενεργειακές Εστίες Αερίου των μεγαλύτερων Γαλλικών Οίκων. Εστίες με ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας και όλες τις ευκολίες του αερίου.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΕ PELLET

  Ενεργειακά Εστίες Τζακιών με Pellet με αυτόματο τροφοδότη και αυτόματο άναμμα. Θέρμανση σε όλο το σπίτι με αέρα ή καλοριφέρ. Απίστευτη απόδοση για θέρμανση χώρων μέχρι 250τ.μ. με ταχυθερμαντήρα νερού χρήσης, κοτοπουλιέρα - σούβλα για φοβερό ψήσιμο. Το ενεργειακό τζάκι με Pellet λειτουργεί αυτόματα με τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο που διαθέτει, σύμφωνα με μια λογική διαδοχικών σταδίων. Συνδέεται με θερμοστάτη, προγραμματιστή και άλλους αυτοματισμούς.

  Περισσότερα...

  ΕΝΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΖΑΚΙΩΝ

  Ένθετες Ενεργειακές Εστίες, με ειδική κατασκευή, οι οποίες τοποθετούνται μέσα σε υπάρχον τζάκι και το μετατρέπουν σε ενεργειακό. Η τοποθέτηση γίνεται με ελάχιστες επεμβάσεις και χωρίς να καταστρέφετε ή υπάρχουσα επένδυση.

  Μαντεμένιες & Ατσάλινες Ένθετες Ενεργειακές Εστίες με σασί από χυτοπρεσαριστό μαντέμι ή ατσάλι και ενσωματωμένο θερμοθάλαμο. Ένθετες Ενεργειακές Εστίες με φυσική κυκλοφορία ή με βεντιλατέρ προώθησης για πιο γρήγορη απόδοση. Ένθετες Ενεργειακές Εστίες Καλοριφέρ.

  Περισσότερα...


Οι εναλλάκτες τζακιού είναι μία γρήγορη, εύκολη και σχετικά αποδοτική λύση για την υποβοήθηση της θέρμανσης του χώρου σας με την καύση ξύλου είτε στο υπάρχον παραδοσιακό τζάκι χωρίς την αισθητική αλλοίωση του, είτε σε νέο κτιστό ή ακόμα και ως πρόσθετη απόδοση σε υπάρχουσα ή νέα ενεργειακή εστία.

Σκοπός του εναλλάκτη είναι να μετατρέψει την, συνήθως χαμένη, θερμική ενέργεια του ξύλου ή των καυσαερίων του σε επιπλέον θέρμανση για τον χώρο σας, μεταφέροντας αυτήν την ενέργεια είτε στον αέρα, είτε στο νερό και από εκεί στα καλοριφέρ σας.

Αναλόγως τον τύπο του εναλλάκτη τοποθετούνται είτε μέσα στην εστία, όταν πρόκειται... ...

Περισσότερα...

Οι μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευής εστιών που χρησιμοποιούν ως καύσιμο μετουσιωμένη βιοαιθανόλη, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον. Επενδύοντας σε έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιάζουν προϊόντα που καλύπτουν τις πιο απαιτητικές αφαρμογές διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Οι εστίες κατασκευάζονται ακολουθώντας διασικασίες πιστοποιμένες με ISO 9001, SITAC & TUV, χρησιμοποιώντας κορυφαία σε ποιότητα υλικά και παρέχουν παγκόσμια ασφάλεια καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής.

Σήμα κατατεθέν για τα φιλικά προς το περιβάλλον, σύγχρονα τζάκια που προσθέτουν ύφος σε οποιοδήποτε σπίτι στην αιχμή του νέου σχεδιασμού και της τεχνολογίας, για να παραδώσουν το καλύτερο δυνατό προϊόν σε χαρακτηριστικά, εμμένοντας στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα...

Ενεργειακά Τζάκια τα οποία δεν χρειάζονται επένδυση. Μεγάλη ποικιλία ώστε να ικανοποιήται κάθε σύγχρονη αισθητική και λειτουργική απάιτηση.

Περισσότερα...

Τις τελευταίες δεκαετίες και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες, πολλοί παράγοντες έχουν οδηγήσει σε μία τάση του ανθρώπου να αναζητεί παλαιότερες, οικολογικότερες και οικονομικότερες λύσεις θέρμανσης. Η παραδοσιακή ξυλόσομπα έχει δώσει την λύση σε πολλά νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια, που ειδικά στις περιοχές της περιφέρειας, όπου το ξύλο ελιάς, και όχι μόνο, υπάρχει άφθονο. Είναι ίσως μία λύση που συνδυάζει και χαμηλό κόστος λειτουργίας αλλά και χαμηλό κόστος κτήσης.

Γαλλικές σόμπες των μεγαλύτερων και παλαιότερων Οίκων στην Ευρώπη. Μαντεμένιες ή Ατσάλινες και την μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Με επενδύσεις από κεραμικό, πορσελάνη ή εμαγιέ. Σόμπες που μπορούν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους αλλά και σόμπες με φούρνο. Μοντέρνες ή Κλασσικές, κεντρικές ή γωνιακές, σόμπες με όψεις ή ακόμα και διαμπερείς.

Περισσότερα...

  ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ ΜΕ ΞΥΛΑ

  Οι αερόθερμες ενεργειακές θερμάστρες με ξύλα μεταφέρουν την θερμότητα που παράγει η καύση του ξύλου στο εσωτερικό τους, μέσω των τοιχωμάτων τους, στο εξωτερικό μέρος τους και από εκεί με φυσική ροή ή με την βοήθεια βεντιλατέρ μπορούν να θερμάνουν χώρους με την βοήθεια του αέρα. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να μεταφέρουν την θέρμανση με την βοήθεια βεντιλατέρ και αγωγών και σε άλλους διπλανούς χώρους για πιο ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης. Έτσι η αερόθερμη ενεργειακή θερμάστρα μπορεί να μετατραπεί σε συσκευή κεντρικής θέρμανσης.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΕ ΞΥΛΑ

  Οι ενεργειακές θερμάστρες – λέβητες με ξύλα είναι ουσιαστικά αυτόνομοι λέβητες ξύλου οι οποίοι έχουν προδιαγραφές και εμφάνιση ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν μέσα στο σπίτι ή τον χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε. Η μεταφορά της θερμότητας της καύσης του ξύλου μεταφέρετε με εναλλάκτη στο νερό και από εκεί με την βοήθεια κυκλοφορητή στην κεντρική εγκατάσταση καλοριφέρ. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο μέσω θέρμανσης καλοριφέρ, με ηλιακά συστήματα κ.α. Επίσης μπορούν να παράγουν και ζεστό νερό χρήσης.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΣΤΟΦΕΣ ΜΕ ΞΥΛΑ

  Εργοστασιακές ή χειροποίητες κουζίνες – στόφες των μεγαλύτερων οίκων. Συσκευές ιδιαίτερης αισθητικής και απαράμιλλης ποιότητας με εγγύηση.

  Βάλτε το προσωπικό σας γούστο στην κουζίνα σας. Επιλέξτε είτε από τα υπάρχοντα χρώματα έχοντας τη δυνατότητα κεντρικής θέρμανσης με καλοριφέρ. Συνδυάστε τον απορροφητήρα, ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος και το χρώμα της κουζίνας.

  Περισσότερα...


Οι ενεργειακές θερμάστρες - σόμπες καύσης pellet είναι ... ...

Περισσότερα...

  ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ ΜΕ PELLET

  Η αερόθερμη ενεργειακή θερμάστρα καύσης pellet είναι μία σύγχρονη και αυτόματη συσκευή με αυτόματη τροφοδοσία, άναμμα και σβήσιμό η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης, μπορεί να μεταδώσει ιδανικά τη θερμότητα με δύο τρόπους. Ο πρώτος παρέχεται από αγωγιμότητα και ακτινοβολία της ίδιας της θερμάστρας - σόμπας στον αέρα, και ο δεύτερος, από τη μεταφορά του αέρα από το περιβάλλον, διαμέσου της θερμάστρας και πάλι στο περιβάλλον.

  Η στατική παρουσία του αέρα σε επαφή με το σώμα της σόμπας και στο εσωτερικό της, ωθείται με χρήση και ενός ειδικού ακτινωτού ανεμιστήρα, σε θέση να εκτελέσει μια διπλή αποστολή, να δροσίσει το σώμα της θερμάστρας και την ίδια στιγμή να μεταφέρει την θερμότητα στο περιβάλλον.

  Η λειτουργία της αερόθερμης θερμάστρας - σόμπας είναι πολύ απλή και πλήρως ρυθμιζόμενη από ένα ηλεκτρονικό σύστημα σχεδιασμένο για τον αυτόματο προσδιορισμό του ποσού των καυσίμων ως συνάρτηση της θερμοκρασίας που μετριέται από τον καπνό και την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

  Περισσότερα...

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΕ PELLET

  Η ενεργειακή θερμάστρα καύσης pellet λέβητας είναι μία σύγχρονη και αυτόματη συσκευή με αυτόματη τροφοδοσία, άναμμα και σβήσιμό η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης, μπορεί να μεταδώσει ιδανικά τη θερμότητα με δύο τρόπους. Ο πρώτος παρέχεται από αγωγιμότητα και ακτινοβολία της ίδιας της θερμάστρας - σόμπας στον αέρα, και ο δεύτερος από την απευθείας επαφή με το περίβλημα του χώρου καύσης που μεταφέρει τις θερμίδες της στο νερό που κυκλοφορεί στα ειδικά διαμορφωμένα υδατοστεγή διαμερίσματα. Παράλληλα ο καπνός που δημιουργείται από την καύση απάγεται με την χρήση ειδικού απορροφητήρα οδηγούμενος διαμέσου μιας διαδρομής η οποία τον υποχρεώνει γυρνώντας τρεις φορές μέσα στην κατασκευή, να αφήσει όλες τις θερμίδες στο νερό. Στην φάση αυτή το νερό ζεστό ήδη κινείται μέσα στο κύκλωμα με την βοήθεια ενός κυκλοφορητή. Η παρουσία ενός δοχείου διαστολής στο εσωτερικό της κατασκευής, εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία ακόμη και σε θερμοκρασίες βρασμού του νερού.

  Η λειτουργία της θερμάστρας λέβητα είναι πολύ απλή και πλήρως ρυθμιζόμενη από ένα ηλεκτρονικό σύστημα σχεδιασμένο για τον αυτόματο προσδιορισμό του ποσού των καυσίμων ως συνάρτηση της θερμοκρασίας που μετριέται από τον καπνό και την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

  Περισσότερα...


Παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη γκάμα Συσκευών Καύσης Στερεών Βιοκαυσίμων, Εναλλακτικών & Οικολογικών Πηγών Θέρμανσης. Συσκευές Καύσης Στερεών Βιοκαυσίμων υψηλής Τεχνολογίας, με ηλεκτρονικό έλεγχο και αυτόματο άναμμα - σβήσιμο. Λέβητες Pellet – Ξύλου – Βιομάζας. Συσκευές από 20.000 – 1.000.000 Watt.

Περισσότερα...

  ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ

  Οι Ξυλολέβητες έχουν μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά. Αυτά συνδυασμένα με τεχνογνωσία αλλά και με την τελευταία τεχνολογία του τομέα αυτού σας εγγυώνται την βέλτιστη λειτουργία και την μακροζωία της συσκευής.

  Το άναμμα του λέβητα γίνεται χειροκίνητα. Χρησιμοποιώντας αρχικά λεπτά ξύλα και προσανάμματα ξεκινήστε την φωτιά και μετά προσθέστε μεγαλύτερα ξύλα μέχρι να έχετε μια σταθερή φωτιά. Έπειτα γεμίστε τον θάλαμο καύσης με όσα ξύλα επιθυμείτε και κλείστε την πόρτα.

  Ο Ξυλολέβητας είναι φτιαγμένος, από ατσάλι ή χυτοσίδηρο. Η εστία καύσης είναι φτιαγμένη από υλικά τέτοια ώστε να υπάρχει η όσο το δυνατό μικρότερη απώλεια ενέργειας. Η μεγάλη θυρίδα που διαθέτει επιτρέπει την καύση μεγάλων κομματιών ξύλου αλλά και άλλων στερεών υλικών. Η διαδρομή την οποία υποχρεούνται να διανύσουν τα καυσαέρια για να διαφύγουν από τον χώρο καύσης είναι σχεδιασμένη... ....

  Περισσότερα...

  ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

  Οι Λέβητες Pellet είναι μία σοβαρή εναλλακτική λύση στους συμβατικούς λέβητες οι οποίοι χρησιμοποιούν είτε αέρια (προπάνιο, φυσικό αέριο), ή υγρά καύσιμα (πετρέλαιο). Εκτος απο την θέρμανση, οι λέβητες pellet με ειδικό σύστημα παράγουν και ζεστό νερό χρήσης και έχουν χαμηλό κόστος χρήσης λόγω της τροφοδοσίας τους με φτηνό καύσιμο.

  Το καύσιμο υλικό είναι αποθηκευμένο σε μία δεξαμενή και οδηγείται με αυτόματο τρόπο στον χώρο καύσης. Ένας κοχλίας προωθεί με ανάλογα επιλεγμένη ταχύτητα την ποσότητα που χρειάζεται για την επίτευξη της θερμοκρασίας που χρειάζεται. Η φλόγα που δημιουργείται θερμαίνει την ποσότητα νερού που κυκλοφορεί μέσα στα υδατοστεγή διαμερίσματα του σώματος του λέβητα. Παράλληλα ο καπνός απάγεται... ...

  Περισσότερα...

  ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ

  Στον Λέβητα Βιομάζας CSB το καύσιμο υλικό είναι αποθηκευμένο σε ένα σιλό με κυλινδρική φόρμα και οδηγείται με αυτόματο τρόπο στην καύση. Ένας κοχλίας προωθεί με, ανάλογα την επιλεγμένη θερμοκασία, ταχύτητα την ποσότητα που χρειάζεται για την επίτευξη της θερμοκρασίας που χρειάζεται.

  Η φλόγα που δημιουργείται θερμαίνει την ποσότητα νερού που κυκλοφορεί μέσα στα υδατοστεγή διαμερίσματα του σώματος του λέβητα. Παράλληλα ο καπνός απάγεται οδηγούμενος διαμέσου μιας διαδρομής η οποία τον υποχρεώνει γυρνώντας τρεις φορές μέσα στην κατασκευή, να αφήσει όλες τις θερμίδες στο νερό.

  Θεμελιώδη ρόλο στην παραγωγή θερμότητας, παίζει η διάταξη ανταλλαγής. Κατασκευασμένη... ...

  Περισσότερα...


H ηλιακή ενέργεια είναι μία από της βασικότερες ανανεώσιμες πηγές ενεργείας (ΑΠΕ) στην χώρα μας προς εκμετάλλευση και αυτό γιατί η ηλιακή ενέργεια στο σύνολό της είναι πρακτικά ανεξάντλητη, αφού προέρχεται από τον ήλιο, και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου και χρόνου για την εκμετάλλευσή της.

Από την ανατολή έως και την δύση ο ήλιος προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας προς τη γη σε ποσότητα που αγγίζει τα 600-700 Watt σε κάθε τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας. Ένα μέρος αυτής της ενέργειας αντανακλάται ενώ ένα άλλο απορροφάται από το έδαφος.

Τα ηλιακά συστήματα εκμεταλλεύονται αυτήν την ενέργεια ώστε να την μετατρέψουν σε θέρμανση για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ή ακόμα και για την υποβοήθηση της θέρμανσης. Γι’ αυτό το λόγο τοποθετούνται σε Νότιο προσανατολισμό ηλιακοί συλλέκτες οι οποίοι συλλέγουν αυτήν την ενεργεία και την διοχετεύουν ανάλογα την ζήτηση και τη εγκατάσταση σε διάφορα συστήματα.

Περισσότερα...

  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

  Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα αυτόνομο συγκρότημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης εκμεταλλευόμενο την ηλιακή ενέργεια, συλλέγοντας την μέσα από ειδικούς συλλέκτες και μεταφέροντας την, με φυσική ροή, σε θερμοδοχείο που βρίσκεται επάνω του, παράγοντας έτσι το ζεστό νερό χρήσης.

  Περισσότερα...

  ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

  Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι ουσιαστικά το μέσω μεταφοράς της θερμότητας αλλά και της ακτινοβολίας του ήλιου σε ζεστό υγρό που υπάρχει μέσα σε αυτούς και αυτό με την σειρά του να μεταφερθεί έτσι ώστε είτε να παράγει ζεστό νερό χρήσης (ΖΝΧ) είτε να υποβοηθήσει κάποιας μορφής θέρμανση. Η συλλέκτες χωρίζονται ανάλογα με την κατασκευή τους σε απλούς (μαύρους), επιλεκτικούς (μπλέ) και σε αυτούς με σωλήνες κενού οι οποίοι είναι και η πιο τελευταία και εξελιγμένη τεχνολογία.

  Περισσότερα...

  ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Ανεξάρτητα ηλιακά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ή υποβοήθησης θέρμανσης με συλλέκτες επιλεκτικούς ή κενού (VACUUM), ανεξάρτητα μπόιλερ αποθήκευσης και βεβιασμένη κυκλοφορία.

  Όταν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από τα συνηθισμένα ή όταν δεν θέλουμε, για αισθητικούς λόγους το θερμοδοχείο (boiler) να βρίσκεται μαζί με τους συλλέκτες υπάρχει η λύση των ανεξάρτητων ηλιακών συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας.

  Περισσότερα...

  ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  Ηλεκτρουδραβλικά προκατασκευασμένα συστήματα διαχείρισης και ασφάλειας με κυκλοφορητές, ασφαλιστικά και διαφορικούς θερμοστάτες τα οποία ελέγχουν και διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραγόμενη από τα ηλιακά θερμότητα και όχι μόνο…

  Περισσότερα...


Η θέρμανση με ηλεκτρισμό είναι μία αρκετά διαδεδομένη μέθοδος θέρμανσης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Την έχουμε γνωρίσει είτε με την μορφή των καλοριφέρ λαδιού, μικρές σόμπες πυρακτώσεως, αερόθερμα, θερμοσυσσωρευτές, θερμοπομπούς, σόμπες αλογόνου, κλιματιστικά και πάρα πολλά άλλα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί τεχνολογίες οι οποίες προσφέρουν την θέρμανση με ηλεκτρισμό υπό μορφή λέβητα (ηλεκτρικοί λέβητες & αντλίες θερμότητας) οι οποίοι μπορούν να εγκατασταθούν στις περισσότερες των υδραυλικών εγκαταστάσεων, τύπου καλοριφέρ, ενδοδαπέδιες, fan coil κ.α.

Για την θέρμανση με ηλεκτρισμό χρησιμοποιείται ως «καύσιμο» ο ίδιος ο ηλεκτρισμός που φτάνει στα κτίρια μέσω του δικτύου της ΔΕΗ, φωτοβολταϊκά κ.α. και οι συσκευές που τον διαχειρίζονται τον μετατρέπουν σε θέρμανση με βαθμό απόδοσης που ξεκινάει από >99% έως και >400% (βλ. αντλίες θερμότητας).

Περισσότερα...

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

  Οι ηλεκτρικοί λέβητες είναι η ιδανική επιλογή για ένα κεντρικά σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης σε κατοικίες από 25 μέχρι 240 m². Μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα σώματα ή με θέρμανση δαπέδου και άλλα υδραυλικά συστήματα θέρμανσης.

  Λόγω τις χρήσης ρεύματος, ως «καύσιμο» δεν χρειάζονται καμινάδα και δεξαμενή φύλαξης καυσίμων, ενώ η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, καθαρή, οικολογική καθώς και χρειάζονται ελάχιστο χώρο τοποθέτησης.

  Η λειτουργία τους είναι οικονομική, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΗ ή με φωτοβολταϊκά, καθώς και είναι πλήρως συμβατοί.

  Οι ηλεκτρικοί λέβητες έχουν πολύ υψηλή απόδοση λειτουργίας που πλησιάζει το 100% οπότε και για κάθε 1KW ρεύματος που καταναλώνουμε έχουμε 1KW θέρμανσης ή αλλιώς 860Κcal.

  Περισσότερα...

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  Αντλιές Θερμότητας:

  Περισσότερα...

  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Κλιματισμός - Κλιματιστικά:

  Περισσότερα...

  ΘΕΡΜΟΣΣΥΣΩΡΕΥΤΕΣ

  Θερμοσσυσωρευτες:

  Περισσότερα...

  ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

  Θερμοπομποί:

  Περισσότερα...

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ

  Ηλεκτρικά Τζάκια:

  Ηλεκτρικές Θερμάστρες:

  Περισσότερα...


Κρέας, Ψάρι, λαχανικά... Καλή παρέα και ένα καλό BBQ θα σας λύσει τα χέρια. Διαλέξετε ανάμεσα σε κάρβουνο ή γκάζι και απολάυστε την γεύση που πάντα σας αρέσει.

Περισσότερα...

  BBQ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

  Παραδοσιακές ψησταριές – BBQ με κάρβουνα. Θέλει μεράκι αλλά το αποτέλεσμα πάντα σε ανταμείβει.

  Περισσότερα...

  BBQ ΜΕ ΓΚΑΖΙ - ΑΕΡΙΟ

  Μεγάλη ευκολία, καθαριότητα και ταχύτητα. Οι ψησταριές – BBQ με γκάζι μπορούν να ψήσουν και σαν φούρνος. Το αποτέλεσμα και τη γεύση λίγοι θα την ξεχωρίσουν από αυτή του παραδοσιακού κάρβουνου.

  Περισσότερα...


"Το έργο είναι τελικό αποτέλεσμα ενός σχεδίου που επικοινωνεί χωρίς φωνές, που κατασκευάζεται από διακριτά, λεπτές γραμμές που μπορούν να διακοσμούν χωρίς να κυριαρχούν, έτσι ώστε χωρίς να είναι σωριασμένες οι μορφές του, να δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υλικά που χρησιμοποιούνται και να στέκετε σε μια τάξη από μόνη του.

Το Σπίτι είναι ένας μικρόκοσμος από αντικείμενα που περιέχουν τις ιστορίες και τις συγκινήσεις της ζωής μας, με το τζάκι να εκπροσωπεί το σημείο εστίασης της εσωτερικής ύπαρξης.

Αυτή η γραμμή των προϊόντων έχει ως στόχο να δώσει την αρμονία στα σύγχρονα σπίτια και με αυτό τον τρόπο αφηγείται την ιστορία ενός τμήματος της ζωής μας".

Η επιλογή της επένδυσης και της διακόσμησης ενός τζακιού, είναι μία δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία για κάποιον που δεν θέλει να «τοποθετήσει» στο σπίτι του ότι τύχει, ή ότι έχει ο διπλανός, ή ότι του είπε ο ξάδερφος. Χρειάζετε συνδιασμό αισθητικής αντίληψης αλλά και τεχνογνοσίας ώστε σχεδιαστεί σωστά, να επιλεχθούν τα σωστά υλικά αλλά και να ενταχθεί άρτια στις αισθητικές επιλογές του υπόλοιπου σπιτιού, να επικοινωνεί, χωρίς να φωνάζει με τον χρήστη, αλλά να δωθεί τέτοια προσοχή στην λεπτομέρεια που να στέκετε, χωρίς σωριάζετε.

Περισσότερα...


Παραδοσιακές Επενδύσεις

Παραδοσιακές Επενδύσεις
Κλασσικές Επενδύσεις

Κλασσικές Επενδύσεις
Μοντέρνες Επενδύσεις

Μοντέρνες Επενδύσεις
Marchoflam Επενδύσεις

Marchoflam Επενδύσεις

Επειδή τις περισσότερες φορές, κάθε επένδυση - διακόσμηση τζακιού είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, στην OIKOFIRE θα βρείτε, όλη την διάθεση για να συζητήσουμε αυτό που θέλετε και πιστεύετε ότι ταιριάζει στο χώρο σας, την αισθητική αντίληψη για να σχεδιάσουμε αυτό που σας προτείνουμε ώστε να δείτε και εσείς, αν αυτό σας ταιριάζει, πριν την κατασκευή του, αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα συνεργεία για να κατασκευάσουμε την επιλογή σας με σωστό τρόπο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα εκτός από αισθητικά άρτιο να είναι και λειτουργικά σωστό, χωρίς προβλήματα, εκπλήξεις και δυσάρεστες συνέπειες.

Περισσότερα...Στην OIKOFIRE μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που συνοδεύουν μία ενεργειακή ή όχι εστία τζακιού, όπως σχάρες BBQ, πλαϊνες όψεις κ.α αλλά και όλα τα υλικά συντήρησης της όπως καθαριστηκά τζαμιού, πυρίμαχες πάστες κ.α.

Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά αξεσουάρ χρήσης των τζακιών και των εστιών, καθώς και αξεσουάρ χρήσης άλλων συσκευών όπως εξωτερικών BBQ κ.α.

Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα τα εξαρτήματα και παρελκόμενα υλικά όλων των προϊόντων μας, όπως θερμάστρες ξύλου ή πέλλετ, λεβητών στερεών βιοκαυσίμων, των ηλιακών συστημέατων κ.α.

Περισσότερα...

Στην OIKOFIRE μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για την εγκατάσταση, κατασκευή & επένδυση του ενεργειακού σας τζακιού, όπως μονωτικά, ανοξείδωτους καπνοδόχους, περσίδες κ.α. στην καλύτερη ποιότητα και των απαραίτητων προδιαγραφών ώστε να μην έχετε τα πολλές φορέσ αμφανιζόμενα προβήματα από την εφαρμογή ακατάλληλων υλικών.

Περισσότερα...

Η εταιρία μας διαθέτει και ειδικευμένους τεχνίτες για εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και συσκευών καύσης Στερεών Βιοκαυσίμων αλλά και για την διακόσμηση τζακιών, με υλικά πάσης φύσεως, όπως πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη κλπ, σε σχέδια και στυλ του δικού σας γούστου.

Επίσης στην OIKOFIRE μπορείτε να βρείτε όλες εκείνες της πληροφορίες και την τεχνογνωσία για εγκαταστήσετε και να επενδύσετε σωστά το ενεργεικό σας τζάκι.

Περισσότερα...

“Πολλές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και στο «Ενημέρωση».”


Προσοχή!!! Να έχουν CE

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Norme CE (GR) EN 13229:2002, που ενσωματώθηκε στό Ελληνικό το 2002 και τέθηκε σε ισχύ από 1.07.2007, όλες οι μαντεμένιες εστίες, εισαγόμενες και μή, πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά την Διαπίστευση

CE

Η πώληση οποιασδήποτε εστίας, χωρίς την ανωτέρω Διαπίστευση, είναι παράνομη και διώκεται νομικά, επιφέροντας βαρύ πρόστιμο.

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύετα η εταιρεία μας, έχουν την ανωτέρω ένδειξη και κάθε εστία ξεχωριστά έχει το πιστοποιητικό Διαπίστευσης από επίσημο, εγκεκριμένο εργαστήριο.


Όλα τα κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες, γραφικά και λοιπό υλικό όλων των σελίδων αυτής της ιστοσελίδας, προστατεύονται από την ΕU/Copyright, Ευρωπαïκή συνθήκη προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού, τις διεθνείς συνθήκες και υπόλοιπους νόμους περί Copyright και αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται αυστηρά η μερική ή ολική αντιγραφή, χρήση, δημοσίευση ή ανατύπωση τους για οποιοδήποτε σκοπό, χωρίς την έγγραφη άδεια της OIKOFIRE, η οποία διατηρεί όλα τα δικαιώματα.

Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τα άρθρα και τις πρόνοιες των ανωτέρω νόμων.

“Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή προβληματισμό σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξηπηρετήσουμε.”